2011. március 27., vasárnap

Kiddieland interaktív Micimackós repülős bébitaxi! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitálás elött vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, ált. csomagolássérült, visszárú, vagy csak megmaradt! Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk! A játék működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát! A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy Kiddieland márkájú, Disney Micimackós interaktív, repülős bébétaxi! Nagyon szuper! Az eddig megismert bébitaxik közül talán a legszuperebb! Egy nagy repülő, aminek számos funkciója van. A műszerfalon több gomb van, amit ha a gyermek nyomkod, különböző vidám dallamokat, motorhangot hallhat. A műszerfalon lévő égők villognak! A zene közben elől a tigris le, - föl mozog, miközben a nagy propeller fényhatások közepette pörög. A propeller balesetet nem okozhat, ha a gyermek ujjacskája oda téved, hiszen puha szivacsos anyagból készült! A taxi oldalán lévő szárnyak felhajthatók! Az ülés alá kincseket rejthet a gyerkőc. A kormány mozgatható, indítókulcs és sebességváltó is használható játék közben! Lábbal hajtható. Hátul támlával és leesés gátlóval! Ne hagyd ki, egyszerűen CSÚÚÚÚCS! Bébid imádni fogja, biztos vagyok benne! Doboza kicsit sérült!
Licitet nem törlök, aukciót idő elött nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékra kipróbálási, megtekintési garanciát vállalok, hetek, hónapok után reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-03-30 21:45
. Kiddieland interaktív Micimackós repülős bébitaxi! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése