2011. április 27., szerda

Az ősmagyar történelem epigráfiai gyöngyszeme - Jelenlegi ára: 2 350 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az ősmagyar történelem epigráfiai gyöngyszemeiA könyv listaára: 2864 Ft. Leírás:
A képzettsége szerint kémikus, matematikus - s autodidakta epigráfus - szerző legújabb kötete - hasonlóan a Mit írtak az ősmagyarokról 46 000 évvel ezelőtt? (200807159) című kötethez - az ősmagyar történelem epigráfiájával foglalkozik. S bár a kötet alapvetően írástudománnyal foglakozik, mindemellett meghökkentő tények páratlanul gazdag tárháza is egyben. A szerző újabb kutatások eredményeivel egészíti ki korábbi kötetét, ám alapvetése azzal megegyezik: ezek szerint az ősmagyarok (EEM. EESSAL = EEM. HUL) annak a homo sapiens embercsoportnak volt egyik törzse, amely Kr. e. 48000-ben a mai Szecsuán tartományból vándorolt a Würm II jégkorszak éhínsége elől Észak-Indiába. Innen azután - I. e. 44600 táján - a bibliai Káin és Ábel történetében jelképesen elmesélt nagyszabású konfliktus (mintegy negyvenezer halottat követelő genocídium) után SÁR-RÉT nevű hazájukból (DEL. HI mellől) indultak az ősmagyarok (a Káin-i HU. TU nép tagjai) a Föld valamennyi irányába, de néhányan magukkal vitték az észak-indiai lineáris írás tudományát is. Benépesítették Krétát, ahonnan meteor-becsapódás miatt menekülniük kellett, ám egyik csoportjuk részt vett a trójai háborúban is, egy másik - a székelyek (az EESSA-exodus menekültjei) - pedig a Börzsöny-hegység barlangjaiban telepedtek le, még I. e. 40000 környékén. A szerző ezúttal a krétai ARKH2 tábla lineáris A szövegeinek értelmezését adja, megvizsgálja a Halotti beszéd és könyörgés valódi szövegét, elemzi a szarvasi tűtartó feliratát vagy éppen a Börzsöny-hegység környéki székely barlang-leleteket - bevezetve az olvasót ebbe az egyedi gondolkodásmódba, a legtöbb olvasó számára azonban teljes mértékben érthetetlen módon. A hazánkban sehol máshol nem publikált írások vélhetően a szerzővel rokon gondolkodású olvasókat érdekelhetik. ISBN: 978-963-9204-61-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 350 Ft

Az aukció vége: 2011-04-30 04:19
. Az ősmagyar történelem epigráfiai gyöngyszeme - Jelenlegi ára: 2 350 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése