2011. április 30., szombat

Kék Led modul, Led csík, Ambilight Led, 150mmX15mm - Jelenlegi ára: 250 Ft

A modul KÉK színű, a világító része 150 mm hosszú körülbelül 15-16mm széles, két végén csavaros felfogatásra van lehetőség ezzel együtt 180 mm hosszú, de könnyen alakítható műanyagból van, és kétoldalú ragasztóval egyszerűen felrakható szinte bárhova! Továbbá a két vége gyárilag félig be van "vágva" így derékszögben össze lehet őket akasztani, 4 darabból lehet egy világító oldalú négyzetet kreálni (lásd képeken)! A képeken látható "ív" amiben világít, csak egy fólia rajta gyárilag, egy laza csuklómozdulattal eltávolítható, (ekkor az egész modul felülete kéken világít) de én azzal együtt adom, hátha valaki így szeret bele! 3, 5 V egyenfeszültségről üzemel a modul önmagában, olyan 40mA-es áramfelvétellel!
Az ár 1 darabra vonatkozik!
Eddig amit csinálunk belőle:
-Autó belső tér világítás,
-Autóban kesztyűtartó világítás,
-Szobai hangulat világítás, itt is határtalan a felhasználás(szekrény teteje, szekrénybe polcra, klaviatúra világítás USB-ről ... stb)
-TV Ambilight led,
-Kerékpár világítás,
-A képeken látható 4-esbe összekapcsolhatósága miatt, Diszkó kockát,
-Egymás mellé rakva villogó táblát, amiben felváltva villogtak,
-Dekoratőrök vitték,
-Egyéb Diszkófény,
-... stb(fantázia kérdése)
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!
Szükség esetén előtét ellenállást adok hozzá, vagy ha megmondja milyen "tápegységről" akarja majd hajtani megmondom mekkora előtét ellenállás kell elé!
Készítsen ön is Ambilight LED funkciót Televíziójára (gyárilag erre lenne), vagy használja fantáziáját, és a led modul felhasználási területének nem találja határát majd, Higgye csak el, így van!
Amennyiben kedve ideje engedi nézzen szét további aukcióim között is, hiszen ahogy időm engedi, folyamatosan tökök fel dolgokat, főként 1 forintért!
Személyes átvétel Debrecenben általam meghatározott helyen megoldható, Postaköltség minden esetben előreutalás után, a vevőt terheli, az aktuális MAGYAR POSTA ZRT tarifák szerint, de igény esetén mindenképpen postázom!



Jelenlegi ára: 250 Ft

Az aukció vége: 2011-05-05 22:29
. Kék Led modul, Led csík, Ambilight Led, 150mmX15mm - Jelenlegi ára: 250 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése