2011. április 28., csütörtök

Régi parfümös szelence gobelinnel - 1 Ft-ról - Jelenlegi ára: 1 Ft

Sasadi családi házból – hagyatékból – a XIX-XX. századból származó tömör fa bútorokat és egyéb lakberendezési tárgyakat (porcelán, csillár, szőnyeg, … stb. ) kínálok licitre.
Nem kereskedő vagyok, csupán szeretnénk kiüríteni a házat és megválni annak berendezési tárgyaitól, ezért MINDEN AUKCIÓT 1 FORINTRÓL INDÍTOK!
A bútorok szép általános állapotban vannak – csupán használatból, a kortól származó nyomok vannak rajtuk. Nem dohányzó, állatszőr-mentes házból származnak, nem pincében voltak tárolva, nem dohosak!
Ezen az aukción
PARFÜMÖS SZELENCÉ-re
lictálhatsz:
Leírás: Kis parfümös üveg szelence, amelynek egyik oldalát egy gobelin rózsa, másik oldalát egy tükör díszíti. Kis tölcsér is tartozik hozzá, hogy meg lehessen tölteni. Igazán egyedi, különleges darab.
Állapot: Korához képest nagyon szép állapotban, évtizedeken keresztül csak a vitrinben pihent.
Méret: 6 x 3, 5 cm
EZT A TERMÉKET A MÉRETÉBŐL ADÓDÓAN POSTÁZOM!!!
Két héten keresztül folyamatosan töltöm fel a termékeket és szépen kérek mindenkit, hogy csak azok licitáljanak, akiknek komolyan kell is a termék és az aukció befejezését követő 1 héten belül el tudják szállítani!
Minden a XI. kerületből (Sasadról) vihető el, földszinti házból, előre egyeztetett időpontban (az időpont tekintetében rugalmas vagyok). A szállításban viszont sajnos nem tudok segíteni!
Az aukciók között találsz: biedermeier, thonet-jellegű nagy és kisbútorokat, csillárokat, gobelineket, porcelán készleteket, szőnyegeket.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-03 22:09
. Régi parfümös szelence gobelinnel - 1 Ft-ról - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése